Verzenden & Afhalen

Verzendkosten in Nederland

Bij een bestelling van €75,- incl. BTW of meer wordt deze geheel gratis verzonden.
Bij een bestelling onder de €75,- incl. BTW zijn de verzendkosten €7,95 incl. BTW.

Verzendkosten in België

Bij een bestelling van €75,- incl. BTW of meer wordt deze geheel gratis verzonden.
Bij een bestelling onder de €75,- incl. BTW zijn de verzendkosten €9,95 incl. BTW.

Bestelling en betaling door middel van vooroverboeking.

Gratis bij een bestelbedrag hoger dan €75,- incl. BTW,
naar België Gratis bij een bestelbedrag hoger dan €75,- incl. BTW.
(Let op: uw bestelling wordt pas in behandeling genomen als de betaling bij ons is ontvangen, houdt u bij het handmatig overmaken van uw betaling per bank rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen)

Afhalen:

U kunt uw bestelling afhalen bij onze vestiging in Emmeloord, Leek of Vriezenveen. Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen nemen wij telefonisch en/of via mail contact met u op. Indien u nog geen bericht van ons heeft gekregen ligt uw bestelling dus nog niet voor u klaar!

Levertijd:

Uw bestelling wordt zonder tegenbericht geleverd tussen 2-5 werkdagen. Tenzij een product is uitverkocht of niet/meer op voorraad is. Wij nemen dan contact met u op over de te verwachten levertijd.
Is het langer dan 5 werkdagen geleden dat u de mail van “Status Verzonden” heeft ontvangen en heeft u de bestelling nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op via de contactpagina.
Als deze periode korter is dan 5 werkdagen, verzoeken wij u vriendelijk om geduld. Mogelijk heeft de bezorger uw bestelling afgeleverd bij uw medebewoners of bij uw buren. Vraag uw buren of medebewoners of zij uw pakket in ontvangst hebben genomen.
Als uw bestelling uit meerdere artikelen bestaat met verschillende levertijden, dan worden deze in één keer naar u verzonden. Dit geldt ook voor artikelen met verschillende levertijden.
De levertijd van uw hele bestelling wordt dan gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

 

Als er door onverwachte omstandigheden niet op tijd geleverd kan worden, zullen wij altijd contact met u opnemen.